Moustache’s new Paris store mirrors a greek cave interior

Founded in 2009 by Stéphane Arriubergé and Massimiliano Iorio, Moustache produces design objects, lighting and furniture by designers such as François Azambourg, Big-Game, Sébastien Cordoléani, Jean-Baptiste Fastrez and Benjamin Graindorge.

Located in Paris’s Canal Saint Martin district, the 120-square-metre space is the brand’s first ever physical store in a time “when the internet has started to change the deal in the distribution of consumer goods, which may seem anachronic,” explained the brand.


En Bande Organisée and Julien Dufresne Architecte received the proposal to create a distinctive interior that allowed products to be the main focus, and embarked on the mission to use pale polished concrete walls with curved alcoves that organically-shaped the experience of Moustache’s products. Inside, products are carefully spread out along the store’s alcoves or placed on top of plinths which blend into the walls.

The store’s front has been kept deliberately simple, with a large glass window revealing the inside’s white cave, that looks just like a natural Santorini room carved out of stone. The emerald green of the locksmiths gives an extra touch to the full picture you get from the outside world.